top of page

Maskavā paredzētais Eiropas čempionāts svarcelšanā pārcelts uz jūniju



Turpinoties koronavīrusa pandēmijai visā pasaulē, tiek atcelti vai pārcelti ļoti daudzi sporta pasākumi, tajā skaitā aprīlī Maskavā, Krievijā paredzētais Eiropas čempionāts svarcelšanā.

 

Starptautiskā Svarcelšanas Federācija (IWF) savā oficiālajā vēstulē izziņojusi, ka Eiropas čempionāts Maskavā, kuram bija jānotiek no 13.-21. aprīlim, pārcelts uz jūniju (13-21. jūnijs).

Jau iepriekš tika atcels pasaules junioru čempionāts, kuram šomēnes bija jānotiek Rumānijā, Āzijas un Āfrikas meistarsacīkstes.

Jāpiezīmē, ka Maskavā plānotais Eiropas čempionāts būs pēdējās sacensības, kurās atlēti varēs uzlabot savu punktu skaitu IWF Absolūtajā rangā un Eiropas punktu summā. 1.-8.vietas ieguvēji katrā svara kategorijā un viens Eiropas punktus visvairāk sakrājušais atlēts svara kategorijā tiks pie olimpiskās ceļazīmes. Mūsu atlētiem ir labas izredzes aizbraukt uz Tokiju kuplākā pulkā. No Latvijas lielas izredzes aizbraukt uz Tokiju ir Rebekai Kohai (-59kg), Ritvaram Suharevam (-81kg), Vadimam Koževņikovam (-96kg) un Artūram Plēsniekam (-109kg)


 

LĪDZFINANSĒŠANA

LOK.png
pilnkrasu.png
LSFP_logo.png
bottom of page